Preview Mode Links will not work in preview mode

STREAM TEAM

Dec 18, 2020

Der går pænt meget jul i den i dagens afsnit af firkantede øjne. Vi taler både om julekalendere og vores yndlingsjulefilm, men der er også højoktan-action, gys, fantasy og provokerende ungdomsserier.

 

Afsnittet er sponsoreret af Dplay. Nye kunder kan få 30 dages gratis abonnement med voucher-koden...


Dec 12, 2020

Der er kostumer og kulisser overalt i dagens afsnit! Dronninger, skakmestre, stewardesser, statsministre, terapeuter, et gammelt quizshow og en enkelt falsk journalist fra Kasakhstan. Uanset hvor du trænger at komme hen for tiden, så er der noget for dig i denne udgave af Firkantede øjne.

 

Afsnittet er sponsoreret...


Nov 20, 2020

Vi overhaler alle andre podcasts inden om og laver allerede nu vores foreløbige årslister. I anden del taler vi om den øverste halvdel af vores top ti-lister. Vi slutter af med en top 3 over streamingfilm, der jo inkluderer lidt af hvert. Kasper er faktisk i tvivl om, hvorvidt to af hans valg overhovedet er film.


Nov 13, 2020

Vi overhaler alle andre podcasts inden om og laver allerede nu vores foreløbige årslister. I første del taler vi om første halvdel af vores top ti-lister. Vi rangerer også vores yndlingsdokumentarer, der er kommet direkte til streaming. Toppen af top tierne udkommer om en uge.

 

Afsnittet er sponsoret af Elgiganten...


Jul 2, 2020

Oven på den seneste tids antiracistiske demonstrationer og aktivisme, gør vi det vi er bedst til - lægger os på sofaen og ser serier og film om racisme. Der er også psykedeliske stoffer, sindssyge forhindringsbaner og intergalaktisk animation på menuen.

02.00: #BlackAF på Netflix
06.00: I Am Not Your Negro på...