Preview Mode Links will not work in preview mode

STREAM TEAM

Dec 22, 2023

Vi fortsætter listen over de bedste serier fra 2023, og nu er det blevet tid vores top 5. Vi har stadig besøg af Jacob Ludvigsen fra Soundvenue der har et unikt overblik over årets serielandskab. Hvilke serier vurderer Kasper, Frederik og Jacob har været årets bedste? 

I dette andet afsnit kårer vi de bedste...


Dec 22, 2023

Så er 2023 ved at være slut, og det er endelig blevet tid til at skue tilbage og kåre de absolut bedste serieoplevelser, fra året der gik. Vi har fornemt besøg af Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen, der ligesom Kasper og Frederik, har set det meste, som året havde at tilbyde. Fra opfølgende sæsoner af...


Dec 1, 2023

Kasper og Frederik gennemgår de nyeste film og serier, fra den biografaktuelle Scorsese-film Killers of the Flower Moon til makaber humor i Big Mouth og ufo-historier i Encounters.

 

00:10: Matthew Perry-følelser
05.20: Jim Gaffigan: Dark Pale
08.35: Killers of the Flower Moon
22.55: South Park: Joining the...


Nov 28, 2023

Kasper og Frederik dykker ned i den seneste sæson af The Crown med ingen ringere end journalist, forfatter og royal ekspert Lone Theils. Lone har ikke bare dækket det britiske kongehus for flere af landets største dagblade, hun udgav sidste år bogen 'Diana' om prinsesse Diana.

Sammen med Lone undersøger vi, om den...


Nov 2, 2023

Kasper og Frederik er tilbage med flere film- og serie-anbefalinger! Frederik er helt opslugt af Beckham-dokumentaren og har fået sit krimi-fix med Netflix-baskeren Reptile. Kasper er på sit gysertrip med The Fall of the House of Usher som er instrueret af gystermesteren Mike Flanagan, men blev næsten endnu mere...